RAKENNUSPALVELUT

Yrityksemme tekee pääsääntöisesti urakoita kotitalouksille, mutta myös muita yrityksiä ja rakennusliikkeitä palvellaan tietenkin samalla ammattitaidolla.

picture1
Keittiö- ja kiintokalusteiden purku- ja asennustyöt

Asennamme eri keittiövalmistajien keittiökalusteet ammattitaidolla. Oli haluamasi keittiökalusteet niin A La Cartelta, Ikeasta, Iskusta, Parmalta, Petralta tai miltä muulta keittiövalmistajalta tahansa hoituu sen asennus meiltä. Me totta kai myös hankimme ja tuomme paikan päälle kaikki keittiökalusteet miten vain sovitaankin.

picture2
Ovien ja ikkunoiden asennukset

Sisäovien asennukseemme kuuluu aina vanhojen ovien ja karmien irroitus, jonka jälkeen asennamme uudet karmit, karmit ja heloitukset paikoilleen. Tämän jälkeen tehdään teemme vielä tarvittavat listoitukset oviaukon ympärille, joilla viimeistellään asennus. Tyypillisesti sisäovien vaihto kestää noin 1-2 työpäivää riippuen ovien määrästä.


picture3
Väliseinätyöt

Asuntosi seinät koostuvat kantavista seinistä ja väliseinistä. Näistä helpointa on muuttaa väliseiniä, joita voidaan sekä rakentaa lisää tai purkaa yleensä melko vapaasti. Väliseinien avulla onkin mahdollista sekä jakaa huoneita uudelleen esimerkiksi pienemmiksi makuuhuoneiksi tai väliseiniä purkamalla luoda yksi yhtenäisempi tila esimerkiksi avokeittiötä tai muuta suurempaa huonetta varten.

picture4
Lattian epoksipinnoitukset

Materiaalina epoksipinnoitteinen lattia on vahvaa, kestävää ja se itsessään käy vesieristeestä. Pinta voidaan käsitellä väreillä, kiiltohipuilla ja kuvioilla. Suihkutilaan laitetaan usein materiaalin pinta käsittelyllä, joka poistaa liukkautta. Materiaali sopii hyvin kosteisiin tiloihin, saunoihin, halleihin sekä autotallien pohjiin ym. tiloihin.

picture5
Muut rakennusalan palvelut

• asuinrakennusten ja toimistotilojen sisätyöt
• kellariremontti
• rakennuksien purkutyöt
• parkettilattia työ
• maalaustyö
• timanttiporaus ja sahaus
• rakennustyömaan aputyöt

picture6
Remonttipalvelut avaimet käteen- periaatteella

Vektor-palvelut Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki palvelunsa myös ns. avaimet käteen -palveluna, joka tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään remontin osa-alueesta, me hoidamme urakan kuin urakan pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, suunnittelusta toteutukseen, joustavasti ja aikataulussa.

Vektor-palvelut Oy

Y-tunnus: 2818437-4
Malmin raitti 12
00700, Helsinki

Yhteystiedot:

puh: +358 (0)50 572 64 13
info@vekplv.fi
web:www.vekplv.fi

A-logo
AA-logo
tilaajavastuu

Copyright Vektor-Palvelut Oy, © 2017 - 2018. Designed and created by SiteDesign.Fi