Keittiö- Ja Kiintokalusteiden Purku- Ja Asennustyöt

Asennamme eri keittiövalmistajien keittiökalusteet ammattitaidolla. Olivat haluamasi keittiökalusteet niin A La Cartelta, Ikeasta, Iskusta, Parmalta, Petralta tai miltä tahansa keittiövalmistajalta, onnistuu sen asennus meiltä. Halutessasi myös hankimme ja toimintamme paikan päälle kaikki keittiökalusteet.

Ovien Ja Ikkunoiden Asennukset

Sisäovien asennukseen kuuluu aina vanhojen ovien ja karmien irroitus, jonka jälkeen asennamme uudet karmit ja heloitukset paikoilleen. Tämän jälkeen tehdään vielä tarvittavat listoitukset oviaukon ympärille, joilla viimeistellään asennus. Tyypillisesti sisäovien vaihto kestää noin 1-2 työpäivää riippuen ovien määrästä.

Väliseinätyöt

Asuntosi seinät koostuvat kantavista seinistä ja väliseinistä. Väliseiniä on helppo muuttaa. Väliseiniä voi poistaa ja lisätä. Esimerkiksi väliseinän avulla on helppoa jakaa huoneita pienemmäksi vaikka makuuhuoneiksi ja poistamalla ylimääräsiä väliseiniä saadaan lisättyä avaraa tilaa ja tehtyä esimerkiksi avokeittiö.

Lattian Epoksipinnoitukset

Materiaalina epoksipinnoitteinen lattia on vahva, kestävä ja se toimii samalla vedeneristeenä. Pinta voidaan käsitellä väreillä, kiiltohipuilla ja kuvioilla. Suihkutilassa tehdään usein materiaalin pintakäsittely, joka poistaa liukkauden. Materiaali sopii hyvin kosteisiin tiloihin, saunoihin, halleihin sekä autotallien pohjiin ym. tiloihin.

Muut Rakennusalan Palvelut

• asuinrakennusten ja toimistotilojen sisätyöt
• kellariremontit
• rakennuksien purkutyöt
• parkettilattian työt
• maalaustyöt
• timanttiporaus ja sahaus
• rakennustyömaan aputyöt

Remonttipalvelut Avaimet Käteen- Periaatteella

Vektor-palvelut Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki palvelunsa myös ns. avaimet käteen -periaatteena. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään remontin osa-alueesta, me hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja luovutukseen pitkän kokemuksen ammattitaidolla. Urakka kuin urakka, joustavasti ja aikataulussa.

Pyydä tarjous

puh: 020 730 97 20
e-mail: toimisto@vekplv.fi

Vektor-Palvelut Oy

Tavoitteenamme on olla rakennusliike, jonka puoleen asiakkaat kääntyvät mielellään uudestaankin. Hoidamme työt ammattimaisesti ja vastuullisesti hyvällä ja innostuneella asenteella.

Voit siis olla huoleti, sillä asiat hoituvat sujuvasti koko projektin ajan.

Meille on myös erityisen tärkeää se, että olemme aina helposti tavoitettavissa.