Keittiö- Ja Kiintokalusteiden Purku- Ja Asennustyöt

Asennamme eri keittiövalmistajien keittiökalusteet ammattitaidolla. Oli haluamasi keittiökalusteet niin A La Cartelta, Ikeasta, Iskusta, Parmalta, Petralta tai miltä muulta keittiövalmistajalta tahansa hoituu sen asennus meiltä. Me totta kai myös hankimme ja tuomme paikan päälle kaikki keittiökalusteet miten vain sovitaankin.

Ovien Ja Ikkunoiden Asennukset

Sisäovien asennukseemme kuuluu aina vanhojen ovien ja karmien irroitus, jonka jälkeen asennamme uudet karmit, karmit ja heloitukset paikoilleen. Tämän jälkeen tehdään teemme vielä tarvittavat listoitukset oviaukon ympärille, joilla viimeistellään asennus. Tyypillisesti sisäovien vaihto kestää noin 1-2 työpäivää riippuen ovien määrästä.

Väliseinätyöt

Asuntosi seinät koostuvat kantavista seinistä ja väliseinistä. Näistä helpointa on muuttaa väliseiniä, joita voidaan sekä rakentaa lisää tai purkaa yleensä melko vapaasti. Väliseinien avulla onkin mahdollista sekä jakaa huoneita uudelleen esimerkiksi pienemmiksi makuuhuoneiksi tai väliseiniä purkamalla luoda yksi yhtenäisempi tila esimerkiksi avokeittiötä tai muuta suurempaa huonetta varten.

Lattian Epoksipinnoitukset

Materiaalina epoksipinnoitteinen lattia on vahvaa, kestävää ja se itsessään käy vesieristeestä. Pinta voidaan käsitellä väreillä, kiiltohipuilla ja kuvioilla. Suihkutilaan laitetaan usein materiaalin pinta käsittelyllä, joka poistaa liukkautta. Materiaali sopii hyvin kosteisiin tiloihin, saunoihin, halleihin sekä autotallien pohjiin ym. tiloihin.

Muut Rakennusalan Palvelut

• asuinrakennusten ja toimistotilojen sisätyöt
• kellariremontti
• rakennuksien purkutyöt
• parkettilattia työ
• maalaustyö
• timanttiporaus ja sahaus
• rakennustyömaan aputyöt

Remonttipalvelut Avaimet Käteen- Periaatteella

Vektor-palvelut Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki palvelunsa myös ns. avaimet käteen -palveluna, joka tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään remontin osa-alueesta, me hoidamme urakan kuin urakan pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, suunnittelusta toteutukseen, joustavasti ja aikataulussa.

Vektor-Palvelut Oy

Tavoitteenamme on olla se rakennusliike, jonka puoleen asiakkaat kääntyvät mielellään uudestaankin. Ja sen hoidetaan, kun työstä vastaavat osaavat ja innostuneet ammattilaiset.

Voit siis olla huoleti, sillä asiat hoituvat sujuvasti koko projektin ajan.

Meille on myös erityisesti tärkeää se, että olemme aina helposti tavoitettavissa.